Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Συρταριέρες που βάζουν τάξη στη ζωή σου!

 Οι must - have συρταριέρες για τη σωστή οργάνωση! 

Στo Έπιπλο Μπόζογλου θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ανθεκτικές και εντυπωσιακές συρταριέρες, ιδανικές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σου για αποθήκευση και διακόσμηση κάθε χώρου του σπιτιού σου. 


Για το υπνοδωμάτιό σου επίλεξε τη συρταριέρα COSMOS που χάρη στα πέντε συρτάρια αποθήκευσης που διαθέτει σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις σε τάξη και να οργανώσεις από τα ρούχα σου μέχρι και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Η συρταριέρα της σειράς έρχεται σε δύο χρωματικές επιλογές, σε tobacco walnut μονόχρωμο ή σε συνδυασμό με λευκό, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου!










FIND YOUR TEMPO !

Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική, η συρταριέρα TEMPO είναι η ιδανική επιλογή για να συμπληρώσεις το χώρο του χωλ σου.  

Tip for You: Τοποθέτησε στο πρώτο ντουλάπι αντικείμενα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, όπως τα κλειδιά ή την ατζέντα σου, για να είναι εύκολα και προσβάσιμα.












GET YOUR FLOW

Η συρταριέρα της FLOW collection είναι η κατάλληλη επιλογή για να ανανεώσεις κάθε γωνιά του σπιτιού σου. 

Πέρα από την εργονομία της,  διαθέτει και ένα σύγχρονο design που μπορεί να στολίσει ακόμα και το σαλόνι σου δίνοντας ένα μοντέρνο vibe!

Stylish vibe with Sicilia

Δώσε στο χώρο σου έναν πιο cozy χαρακτήρα με τις συρταριέρες SICILIA και αξιοποίησε την διακοσμητική τους επιφάνεια για να τοποθετήσεις φυτά εσωτερικού χώρου. Σαν χρώμα επίλεξε ανάμεσα στο light brown rustic oak ή στο tobacco walnut για να δώσεις την δική σου πινελιά στο δωμάτιο. 




















Tip for You:

#1 Συνδύασε δύο συρταριέρες SICILIA μαζί  με τον καθρέπτη της ίδια σειράς και τοποθέτησέ τες στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρά σου!

#2 Πρόσθεσε μηχανισμούς αθόρυβης λειτουργίας στις συρταριέρες σου για να μην χτυπούν και να διατηρούνται πάντα σαν καινούργιες!



                                                          www.bozoglou.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου