Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

''Εν Αρχή Ην Το Υπνοδωμάτιο''

 Είναι γνωστό πως το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στο κρεβάτι, άρα το να επενδύσουμε σε αυτό είναι απαραίτητο, καθώς ο ύπνος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την υγεία μας.

 Έτσι λοιπόν το υπνοδωμάτιο που είναι το ησυχαστήριο μας, θα πρέπει να εκφράζει εμάς, τον χαρακτήρα, τη προσωπικότητα μας, και ευτυχώς έχουμε πολλά στυλ να δούμε και να διαλέξουμε το κατάλληλο για εμάς. Τα έπιπλα, η διακόσμηση, τα gadget, πρέπει να είναι προσεκτικά διαλεγμένα και να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κρεβάτι σας και τα έπιπλα που το συνοδεύουν, όπως κομοδίνα και συρταριέρα. 

Μην επαναπαυτείτε μόνο στο σχεδιασμό του για να το κάνετε δικό σας. Ξαπλώστε επάνω του. Ο σχεδιασμός, τα στρώματα και η στήριξη δεν ταιριάζουν σε όλους, οπότε κάντε σωστά την επιλογή σας.

Τα καλά υλικά, τόσο στο σκελετό των επίπλων, όσο στα υφάσματα και στο στρώμα, αποτελούν επένδυση τόσο οικονομική όσο και για την υγεία μας.

 Το μίνιμαλ και το μοντέρνο-ρουστίκ στυλ, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών. 

Μια επιλογή όπως η Μελίρα επενδυμένη με πλήρως αφαιρούμενο και πλενόμενο ύφασμα από τη σειρά Executive της Join,  αποτελεί ιδανική επιλογή για τους φαν του μίνιμαλ.


Η Woodiful επιλογή για να απογειώσετε το ρουστίκ στυλ στη κρεβατοκάμαρα σας είναι η Άλκηστη Antique Rustic από την σειρά Luxury της Join, με πρώτο υλικό το φυσικό ξύλο, όπου μπορείτε να τη συνδυάσετε με industrial ή ακόμα και με φλοράλ διακόσμηση.


 Αν τώρα θέλετε η κρεβατοκάμαρα σας, να συνδυάζει το στυλ της προτίμησης σας μαζί με μικρά gadget, τα νέα είναι καλά, καθώς έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε ατμοσφαιρικό φωτισμό με τεχνολογία αφής, φώτα led με αισθητήρα κίνησης που δίνουν ένα πιο φουτουριστικό χαρακτήρα και σύστημα ένσυρματης και ασύρματης φόρτισης.


Μην ξεχνάτε πως το κέντρο του υπνοδωματίου είναι το κρεβάτι!

Αυτό θα αποτελέσει τη βάση ώστε να τοποθετήσετε τα υπόλοιπα έπιπλα στο χώρο, και να ορίσετε το στυλ που επιθυμείτε. Ξεκινήστε από τα μεγάλα έπιπλα και σιγά σιγά καταλήξετε στα μικρότερα. Αυτό το κομμάτι είναι και το πιο σημαντικό καθώς η σωστή ταξινόμηση στο χώρο θα δώσει και το αποτέλεσμα της αρεσκείας σας.

Must Do:
Τοποθετήστε μια καρέκλα μέσα στο δωμάτιο!

 Ιδανική για στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε με το βιβλίο σας, να γεμίσετε μια άδεια γωνία ή ακόμα για να δώσετε μια αίσθηση πολυτελείας. Μην αμελήσετε τη διακόσμηση στους τοίχους. Κάδρα σε διάφορα μεγέθη, θα δώσουν μια πιο ζέστη αίσθηση στη κρεβατοκάμαρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου