Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Δημιούργησε μια κρεβατοκάμαρα όνειρο με ξύλινο κρεβάτι από το Έπιπλο Μπόζογλου!

 




 

 

Μετά από μια δύσκολη μέρα, η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το ησυχαστήριο σου. Είναι το μέρος που θα ηρεμήσεις, θα ξεκουραστείς και θα κοιμηθείς, είναι το δικό σου happy place! Ανανέωσε λοιπόν, κατάλληλα το δωμάτιο σου και άλλαξε την διάθεσή σου!

 

 

Ξεκίνα με το χρώμα των τοίχων, επιλέγοντας αποχρώσεις γήινες και ανοιχτές που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις! Το ανοιχτό γαλάζιο, το κρεμ, το μπεζ, το ανοιχτό πορτοκαλί, καθώς και το απαλό γκρι είναι αποχρώσεις που δίνουν στο υπνοδωμάτιό σου μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα! 

Συνέχισε, διαλέγοντας το κατάλληλο κρεβάτι!  Ανακάλυψε την μεγάλη ποικιλία ξύλινων κρεβατιών υψηλής αισθητικής, σε προσιτές τιμές και πάντα με κοινό παρονομαστή την κορυφαία ποιότητα ! 

Το ξύλο σαν υλικό, είναι το κατάλληλο για σένα αφού καθαρίζεται εύκολα και δεν μαζεύει σκόνη ή ακάρεα, προσφέροντας σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα έναν ποιοτικότερο ύπνο. Επιπλέον,  ένα ξύλινο κρεβάτι δημιουργεί μοναδικά cozy vibes στον χώρο σου, ενώ “δένει” υπέροχα με την χρωματική παλέτα των τοίχων σου!

Γνώρισε τις συλλογές μας με τα ξύλινα έπιπλα και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει:

LOFT Σύγχρονο design, απλές γραμμές που συνδυάζονται εύκολα με άλλες μας συλλογές! Αυτή είναι η Loft. Το κρεβάτι Loft έχει συνδυασμό υφάσματος και ξύλου με αντιχαρακτική επιφάνεια. Ιδανικό για οικογένεια. Ιδανικό για σένα.


                                                                      https://bit.ly/3W6Iw5e



SICILIA: Η μοντέρνα αισθητική και η πρακτικότητα χαρακτηρίζουν τη συλλογή Sicilia. Είναι μια  συλλογή που έχει αγαπηθεί πολύ, καθώς διαθέτει ένα κρεβάτι όνειρο. Διαθέσιμο σε δύο neutral χρώματα, αποτελεί την ιδανική έμπνευση για να δημιουργήσεις μια ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα σου.



                                                        https://bit.ly/3XuSYo0

SOHO: Εναλλακτική και πολυτελής συλλογή για σένα που θες το κάτι διαφορετικό στον προσωπικό σου χώρο. Με λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν και χρώματα που αναδεικνύουν την κρεβατοκάμαρα σου.



ISAVELLA & ISAVELLA KIDS: Για σένα που αγαπάς το country style, για σένα που θέλεις ένα κλασικό στοιχείο στον χώρο σου και θέλεις φωτεινά έπιπλα, η Isavella είναι η συλλογή  σου. Η συγκεκριμένη συλλογή είναι διαθέσιμη και σε μια πρωτότυπη εκδοχή για παιδικό δωμάτιο! 


                                                 https://bit.ly/3W9quiz




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου