Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Έπιπλο Μπόζογλου - Γιατί να επιλέξετε τα έπιπλα σας από εμάς !Ποιοί είμαστε ;

Είμαστε στο χώρο του επίπλου από το 1961. Δουλειά μας είναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Γιατί να αγοράσετε έπιπλα από μας ;

Στην εταιρεία μας  θα βρείτε έπιπλα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες για την επίπλωση του χώρου σας, από τον καναπέ του σαλονιού σας μέχρι και την κρεβατοκάμαρα.  Σε εμάς θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού χώρου με κορυφαία ποιοτικά standards  και μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για την ανανέωση του σαλονιού σας.

Που μπορείτε να μας επισκεφθείτε;

Σας περιμένουμε καθημερινά στον εκθεσιακό μας χώρο έκτασης 3000 τ.μ. που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ολυμπιακής Ακτής στην Πιερία.Και από τιμές ;

Σε εμάς θα βρείτε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Γιατί;

Τα προϊόντα μας είναι ελληνικά.

Αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα δεν επιβαρύνεστε με το αρκετά μεγάλο κόστος εισαγωγής από το εξωτερικό. Έτσι καταφέρνουμε να μειώσουμε κατά πολύ την τιμή των προϊόντων μας.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιόκτητες.

Έχοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας, δηλαδή εσάς, με κόστος αποπληρωμής ενοικίων ή δανείων.

Είμαστε ενεργειακά ανεξάρτητοι.

Έχοντας ενεργειακά ανεξάρτητες εγκαταστάσεις δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας, δηλαδή εσάς, με κόστος αποπληρωμής ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιβαρύνομαι το κόστος μεταφοράς των επίπλων για να φτάσουν σπίτι μου;

Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος μεταφοράς των επίπλων. Η εταιρεία μας θα σας τα παραδώσει σπίτι σας στο ακέραιο κατόπιν συνεννοήσεως.

Υπάρχει εγγύηση στα έπιπλα που αγόρασα;

Η Μπόζογλου Α.Ε. προσφέρει 10ετή εγγύηση σε όλα τα προιόντα και δωρεάν after sales service για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει μετά την αγορά των επίπλων σας.

Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε στο 23510 45554 και στο epiplobozoglou@gmail.com

Επισκεφτείτε το site μας για να δείτε όλη τη συλλογή επίπλων www.bozoglou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου