Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

3 λόγοι που το Γκρι Σαλόνι είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς!

Είναι εύχρηστο και διαχρονικό.

Το γκρι έχει καταλάβει επίσημα τη θέση του άσπρου. Είναι και τα δύο εύχρηστα χρώματα, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα. Υπάρχει, ωστόσο, μια ουσιαστική διαφορά. Το μονότονο, σχεδόν βαρετό άσπρο, δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον chic αέρα που αποπνέει το γκρι. Για αυτό και η ζυγαριά γέρνει αισθητά προς τη μία μεριά. Το γκρι σαλόνι είναι ότι το μαύρο φόρεμα για μια γυναίκα. Σοφιστικέ, στιλάτο και πάντα στη μόδα.




Ταιριάζει σε όλα τα στυλ.




Το γκρι είναι ένα χρώμα με πολλές αποχρώσεις. Για την ακρίβεια πάρα πολλές. Θες ένα ζεστό αποτέλεσμα με παστελ χρώματα; Γίνεται. Θες ένα σαλόνι με pop πινελιές; Γίνεται. Θες να είναι industrial ή κάτι πιο παραδοσιακό; Γίνεται και γίνεται. Το γκρι μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε όλα τα στυλ διακόσμησης. Επιλέγοντας τον κατάλληλο τόνο και συνδυάζοντας τον με τα αντίστοιχα έπιπλα και αξεσουάρ, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μη το σκέφτεσαι, είναι στο χέρι σου να του δώσεις τη μορφή, που θέλεις.


Είναι ορατό και αόρατο.

Ίσως έχεις παρατηρήσει ότι το γκρι είναι το χρώμα που χρησιμοποιούνταν κυρίως στα παλιά εργοστάσια, και τώρα στην βιομηχανική διακόσμηση. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπήρχε λόγος να δοθεί σημασία στους τοίχους. Αυτή η ιδιότητα χαμαιλέοντα, που έχει, είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του. Ανάλογα με την απόχρωση που θα διαλέξεις, μπορείς να το κάνεις να είναι στο παρασκήνιο ή να τραβήξει τα βλέμματα. Εσύ τι θες; Ένα απλό πορτραίτο για να κλέψουν τα έπιπλα σου την παράσταση ή μια δυναμική τεχνοτροπία που θα πρωταγωνιστήσει στο χώρο;

23510 45554 / epiplobozoglou@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου