Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Πώς να τοποθετήσω τα έπιπλα στο καθιστικό μου;

Ερώτηση πελάτη
Σας αποστέλω ένα σχέδιο διαμερίσματος ώστε να με βοηθήσετε στην επιλογή και τοποθέτηση των επίπλων που είδα στον ιστότοπό σας www.bozoglou.gr, Μαρία.

Υπεύθυνος Μπόζογλου Α.Ε.

Με την κάτοψη του χώρου και τις φωτογραφίες που στείλατε έχουμε να επισημάνουμε τα εξής πριν προχωρήσουμε στην πρόταση μας για την τοποθέτηση των επίπλων:

Η είσοδος  είναι  κάπως κεντρικά. Τα  έπιπλα κουζίνας όπως φαίνονται στη φωτό , αλλά και στην κάτοψη ορίζουν τον νοητό διάδρομο κυκλοφορίας από την είσοδο προς το χώρο της κουζίνας.
Οι δύο πόρτες, μία για το W.C και μία για την περιοχή των δωματίων ορίζουν έναν άλλο διάδρομο κυκλοφορίας.
Ο χώρος με τα ανοίγματα απέναντι από την κουζίνα χρειάζεται και αυτός μία πρόσβαση.
 


Άρα ο χώρος για το καθιστικό προκύπτει κεντρικά απέναντι από τη μεγάλη μπαλκονόπορτα, αφήνοντας διάδρομο κυκλοφορίας προς το χώρο στο βάθος, στον οποίο προτείνουμε την τραπεζαρία με ένα μπουφέ .
Το έπιπλο της τηλεόρασης προτείνεται στον τοίχο της πρόσοψης ανάμεσα στα δύο ανοίγματα.
Ίσως να φαίνεται μακριά η τραπεζαρία από την κουζίνα, αλλά το μικρό μέγεθος του χώρου στο βάθος (3,15x2,40μ) δεν επιτρέπει τη χωροθέτηση καθιστικού.

 Ο χώρος σας είναι πλέον λειτουργικός, άμεσα προσβάσιμος, με καλή κυκλοφορία και αίσθημα άνεσης και ευρυχωρίας για τον δεδομένο χώρο. Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε!Τα έπιπλά σας συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση και after sales service εφ'όρου ζωής!!!

                                                             23510 45554
                                                       epiplobozoglou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου