Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

JOIN Smart Home


Λύσεις για ένα έξυπνο σπίτι από τη JOIN

Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να βρίσκει τρόπους που κάνουν την καθημερινή ζωή του ευκολότερη και πιο ευχάριστη.Είναι ένα γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης.Ζούμε σε μια εποχή που όλα γύρω μας αυτοματοποιούνται.Οι έξυπνες συσκευές είναι πλέον εδώ, από smartphones και smartwatches μέχρι και οχήματα που κινούνται με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής εκμάθησης. Αυτή η τάση έρχεται πλέον και στο σπίτι μας μέσα ένα σύνολο συσκευών που το κάνουν έξυπνο.

Έξυπνος καθρέπτης Alexa smart home mirror by JOIN #12

Τι είναι όμως το έξυπνο σπίτι;

Ένα «έξυπνο σπίτι» είναι μια κατοικία εξοπλισμένη με μια σειρά συσκευών που αυτοματοποιούν εργασίες που συνήθως διαχειριζόταν ο άνθρωπος. Ο κύριος στόχος των λειτουργιών αυτών είναι η εξοικονόμηση χρόνου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ορισμένα είναι ενσωματωμένα στην ίδια τη δομή του και μερικά προστέθηκαν αργότερα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού τις χρησιμοποιούν με εφαρμογές, φωνητικές εντολές, αυτοματισμούς ή με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Η άνεση είναι το κλειδί. Όλοι προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη, οπότε είναι προφανές ότι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για να κάνουμε το σπίτι μας έξυπνο.Μπορείτε να ξεκινήσετε με πράγματα τόσο απλά όσο η χρήση έξυπνων λαμπτήρων. Αυτά μπορούν να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, κανόνες τοποθεσίας, ανίχνευση αισθητήρα ή ακόμα και απλά προγράμματα.

Στο κλίμα της σύγχρονης εποχής, η JOIN συμβαδίζει με τις τάσεις αυτές, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Με τη χρήση των δυνατοτήτων που παρέχεται από την τεχνολογική πρόοδο της σημερινής εποχής, μας ανοίγουν νέοι ορίζοντες και μας δημιουργούνται νέες ιδέες για το πως μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε τα προϊόντα μας και να καλύψουμε τα θέλω σας.

Έχοντας αυτούς τους στόχους, η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και επιστημόνων της JOIN, στο χρονικό διάστημα 2020 – 2021 ξεκίνησε την έρευνα και στη συνέχεια την ανάπτυξη προϊόντων που συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές ενός έξυπνου σπιτιού, όπως έξυπνες συσκευές φωτισμού οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στις φωνητικές σας εντολές, έξυπνους καθρέπτες, οι οποίοι εκτός από τις λειτουργίες τους ως παραδοσιακοί καθρέπτες θα έχουν και τις δυνατότητες ενός υπολογιστή και άλλα προϊόντα.

Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνονται με επιτυχία τα παρακάτω έξυπνα προϊόντα:

JOIN Smart Lights.
JOIN Led Strips.
JOIN Smart Mirror 

Μέσω της διασύνδεσης τους με εικονικούς βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης, στόχος μας είναι να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες όλων αυτών των συσκευών, μέσω φωνητικών εντολών καθώς και τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε της λειτουργίες τους, κάνοντας την καθημερινότητα σας ακόμα ευκολότερη.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε με φωτογραφικό υλικό ένα από αυτά τα προϊόντα.

Έξυπνος καθρέπτης Alexa smart home mirror by JOIN #10
Έξυπνος καθρέπτης Alexa smart home mirror by JOIN #6

JOIN Smart Mirror

Ένας πανίσχυρος βοηθός για το σπίτι σας.

Η JOIN αναπτύσσει ένα νέο προϊόν – έναν έξυπνο καθρέπτη (JOIN Smart Mirror) που θα αλλάξει όλα όσα ξέρατε για τους παραδοσιακούς καθρέπτες μέχρι σήμερα.

Αυτός ο καθρέπτης είναι εξοπλισμένος με τη δύναμη ενός υπολογιστή, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο και θα σας παρέχει μια ευρεία γκάμα πρωτοποριακών δυνατοτήτων.

Με το πάτημα ενός κουμπιού σας δίνεται η δυνατότητα πλοήγησης στο Internet καθώς και πρόσβαση σε εφαρμογές, για να μπορείτε να έχετε ενημέρωση για πληροφορίες όπως την ώρα, τον καιρό και τις ειδήσεις της ημέρας. Οι δυνατότητες του καθρέπτη δεν τελειώνουν όμως εκεί, καθώς σας παρέχετε η δυνατότητα σύνδεσης με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης όπως το Amazon Alexa ώστε να μπορείτε να δώσετε οποιαδήποτε φωνητική εντολή.

Το έργο αυτό της JOIN το οποίο βρίσκεται ακόμη σε πιλοτική κατάσταση έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό αλλά και ισχυρό. Συνδυάζει την απλή χρηστικότητα ενός καθρέπτη αλλά όταν το ενεργοποιείτε έχετε στη διάθεση σας έναν ισχυρό βοηθό για τις εργασίες σας, την επικοινωνία σας αλλά και μια συσκευή ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου